Battlefield 4 aneb scripty a přehnaná světla

1 Hvězda2 Hvězdy3 Hvězdy4 Hvězdy5 Hvězd (4 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading ... Loading ...

Ačkoliv je Battlefield 4 na veřejnosti už nějaký ten pátek, stálé jsou lidé kteří o koupi této hry teprve přemýšlí. A proto bych vám chtěl napsat nějaké ty pozitiva a negativa této FPS MMS hry. EA už nám představilo za dobu svojí existence mnoho Battlefieldů, ale dle mého jde jejich kvalita dolů a dolů. Vývojáři z EA se sice snaží zaujmout nové hráče, ale nějak si neuvědomuje, že většině starších hráčů se nezamlouvají hry které obsahují natolik scriptů, že i interaktivní videa se dají ovládat lépe.

battlefield-4-

Zdroj: bf-blog.cz

Jaké má hra pozitiva ?
Mnoho lidí si hry kupuje jen kvůli trailerům a zrovna Battlefield 4 nemá vůbec špatný trailer, ale i v samotném traileru najdete natolik chyb, že je lepší je tam radši ani nehledat. Mnoho hráčů určitě zaujme grafika hry, zvuky a mnoho dalšího. Ale tyto lidi jsou často ti, kterým nebylo 18 let a hru by vůbec neměli držet v ruce a natož to hrát. Ale těm hráčům kteří jsou už starší určitě začne hra připadat velmi negativně.

A jaké negativa vlastně hra obsahuje ?
Na můj vkus je ve hře až příliš scriptů, které na vás čekají všude. Další nepříjemná věc, hlavně pro lidi s brýlemi nebo pro epileptiky, je ve hře opravdu moc světla. Hrát tuto hru v neosvětlené místnosti je o oči a často se vám klidně budou hodit i sluneční brýle. Nikdo z EA asi v životě neviděl baterku nebo laser, jelikož laser ve hře vás dokáže oslnit na velkou vzdálenost a to i za denního světla a to radši nemluvím o baterkách. Další věc s kterou si EA mohl pohrát je AI ( umělá inteligence ), váš nepřítel v singleplayeru nebude uvažovat logicky a jen málo kdy vás zabije i když budete hrát na nejtěžší obtížnost. AI se ve hře ani neuráčí krýt za nějakou překážkou nebo natož plánovat nějaký taktický boj. Zato vy, budete ve hře celkem často ochromeni červenou obrazovkou, jelikož pokud vás AI zasáhne, tak nějak to pocítíte ( červená obrazovka ), ale pokud zasáhnete vy nějakého nepřítele, budete mít dojem že střílíte do Jugernauta, protože EA z nějakého neznámého důvodu nezařídila, aby AI byl po zásahu ráže 7.62 nějak zraněn natož zabit.

bf4-siege-of-shanghai-pic

Zdroj: bf-blog.cz

Ale i přes to že hru dohrajete za pár hodin a možná vás bude štvát koridorové hraní, můžete si zajít na multiplayer. Sice se nezbavíte malých map, ale váš nepřítel vydrží aspoň stejně jako vy. Osobně bych hru ohodnotil 4 body z 10. A jako její hlavní zápor bych zvolil asi ty přehnané scripty a světla.

Leave a reply