Chystané updaty GTA Online a další novinky

1 Hvězda2 Hvězdy3 Hvězdy4 Hvězdy5 Hvězd (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Po krátké pauze přicházejí informační žně, aby nás R* při tomto pěkném jarním počasí vrátil zase na sedačky před GTA Online. Čeká nás nový obsah, zbraně, auta, mise, módy a spoustu dalšího, takže si nenechte tento článek ujít!

actual_1396301035

Update 8.4.2014!

Dnes přišla od Rockstaru příjemná zpráva ohledně nového updatu. Vyšel update 1.12 pro GTA Online, který obsahuje již nyní některé vychytávky a opravy, které zmiňujeme v článku níže. Například bonusové RP, vždy když po dokončení mise nebo závodu ohodnotíte kvalitu provedení mise nebo tratě. Možnost zavolat Lesterovi, aby na krátkou chvíli „oslepil“ policisty, takže budou mít nějaký moment problém vás vůbec najít. A taktéž zvýšení výplaty za dokončené Parachute, Races, Deathmatch a LTS Joby s méně než 4 hráči.
V tomto týdnu se již dočkáme editoru pro Capture mód a pravděpodobně i celého updatu, který popisujeme níže!
—–
Takže pojďme začít pěkně zostra.

Capture Creator

Už příští týden si budete moct vyzkoušet Capture Creator, tedy editor, ve kterém si můžete vytvořit vlastní originální Capture Job a připojit ho k více než 3,5 milionům hráči vytvořených Deathmatchů nebo závodů. Nastavte lokaci, zvolte zbraně, umístění objektů a udělejte ten nejlepší Capture Job, jak to jen půjde, abyste se objevili v Rockstar Verified Jobs.

High Life Update

Máte prachů spoustu a nevíte co s nimi? Konečně je tu update, který vám situaci vyřeší – ze zakopaných prostor v Los Santos se vyhoupnete až k těm nejluxusnějším a nejdražším bytům. Kromě toho v balíčku najdete speciální pušku Bullpup, nové oblečení, novou motorku Dinka Thrust nebo tři nové auta mezi kterými se objeví superluxusní Pegassi Zentorno, které můžete vidět na obrázku nahoře vpravo. Novinkou bude možnost spoluvlastnění nemovitostí, můžete si tedy koupit například jen garáž v domě, kde bydlí někdo další. A nakonec přibyde pár nových Jobs.

Heists

Tohle je asi nejdůležitější věcí z celé novinky! Konečně přicházejí Heists, nejvíce očekávaná featurka díky které můžete konečně se svojí crew plánovat a vykrádat všemožné objekty, tak jako tomu bylo ve Story módu. Více informací bude R* prezentovat již brzy.
Později v tomto roce se dočkáme dalších speciálních DLC, které by měly obsahovat předevšímnové mise do Story módu, různé nové předměty a oblečení.
actual_1396451188

Na žádost fanoušků

Rockstar se snaží neustále vylepšovat všechny chybičky, kterých se nechtěně dopustil při vývoji a dá především na fanoušky, kteří můžou zasílat i prostřednictvím nás své podněty. Nejnovější update, který jsme zmiňovali výše bude mít jeden skvělý fix, který ocení především fanoušci stuntování– motorky se podle některých chovaly ve vzduchu velmi zvláštně a bylo skoro nemožné s nimi dělat některé triky, narozdíl od minulých dílů GTA. Proto se R* rozhodl vrátit zpět starý systém ovládání motorek a kol ve vzduchu. Z čehož má radost především jeden z nejlepších stunterů ve hře „Kwebbelkop“ na videu níže.

Další vylepšení a odladění chyb

Těch vylepšení a různých úprav bude daleko více, hlavně proto, aby si hráči dokázali nejen GTA Online užívat naplno a nenaráželi na všemožné problémy, díky kterým jim to hru jen ztěžuje. V novém updatu tedy můžete čekat mimo jiné:

  • Přidání možnosti ‚Non-Contact‘ k závodům pro bezkontaktní závody (bez narážení). To vám zajistí možnost zajezdit si bez toho, aby do vás pořád někdo narážel – ostatní jezdci se stanou v při jejich projetí poloprůhlednými, ovšem ostatní doprava ve městě bude stále aktivní a bourat do ní bude možné.
  • Hráči budou moci v průběhu hry zavolat Lesterovi, který dokáže na krátkou chvíli vypnout bystré oko policii a tím usnadnit újezd před nimi a ztracení wanted levelu.
  • Vzhledem k tomu, že Rockstar potřebuje zpětnou vazbu, bude všechny hráče, kteří po skončení Jobu ohodnocí buď kladně nebo záporně celý průběh – bonusovými RP.
  • Výplaty GTA$  se výrazně zvednou, pokud dokončíte Parachute, Race, Deathmatch nebo LTS Joby v méně než 4 hráčích.
  • Jako součást toho, aby hra byla co nejférovější připravuje Rockstar další ochranu proti cheaterům a nepoctivým hráčům. Pokud použijete kdykoliv nějaký způsobem cheaty, exploity ovlivňující výšku odměny RP nebo nějak modifikujete, hacknete soubory či využijete přesměrování DNS – budou vám ztrženy a následně zmenšeny odměny RP za jednotlivé Jobs.
  • Bude opravena chyba, ve které hráči, kteří si draze upravili svoje osobní auta do updatu 1.10 mohli prodat následně auto pouze za 10 tisíc dolarů.

Další vylepšení a změny jsou samozřejmě v přípravě — Rockstar taktéž slíbil, že již v průběhu několika dalších dnů a týdnů se můžeme těšit na neuvěřitelné novinky! Bude to PC verze?

Zdroj: rockstargames.cz
Klíčová slova:  , ,

Leave a reply