Sniper Elite 3 – aneb praskající bulvy!

1 Hvězda2 Hvězdy3 Hvězdy4 Hvězdy5 Hvězd (7 votes, average: 4,57 out of 5)
Loading ... Loading ...

Když jsme mohli poprvé ve hře Sniper Elite vidět „killcam“, tak to byla jedna báseň, měli jsme z toho radost a bylo to zábavné, ale teď?

Do hry Sniper Elite se odjakživa hodil „killcam“, ovšem vývojáři tomu přidají v novém Sniper Elite 3 trošku více, zdá se nám, že se vývojáři z Rebellion nechali unést brutalitou. Ve svém vývojářském deníčku se totiž věnují novému rentgenovému „killcamu“, který bude animovat nejen reakce kostí, ale také svalů a cév.

sniperelite3_eyeshot-game15461-img244325_600x345

Většinou slyšíme s každým novým dílem jakékoliv válečné hry, že bude hra realističtější, a rozdílné to není ani u Sniper Elite. Hra bude oproti ostatním o dost brutálnější a nechutnější. Hra by byla více reálnější, kdyby počítala s reálnou ranivou balistikou, simulovala efekt projektilu na organismus reálně a ne tak, že se nakreslí přímka, program vše v její cestě roztříští a do toho začvachtá zvukař v misce s vitamínem C.

Další zarážející věc je prohlášení, že to vše dělají jen kvůli tomu, aby si hráč uvědomil, jak byli ve válce odstřelovači obávanou hrozbou pro pěchotu. Vývojáři se nejspíše snaží nasadit do rukou hráči „kouzelnou“ odstřelovací pušku, se kterou dokáže absolutně vše. Jednoduše řečeno, vývojáři nekladou meze svojí představivosti, ale to by měli změnit.

sniper-elite-600x337

Vzpomeňme si například na druhý dál Sniper Elite, kde se rozstřelovaly varlata. Opravdu to byl tak skvělý pohled? Za mě určitě ne a vývojáři by opravdu svou představivost měli omezit, nebo to neskončí moc dobře.

NEZAPOMEŇTE HLASOVAT V ANKETĚ TOP2013!
DEJTE NÁM DO KOMENTÁŘŮ ZNÁT SVŮJ NÁZOR!

FreyMaalogo

Klíčová slova:  , ,

Leave a reply