Risen 3: Titan Lords je oficiálně oznámeno!

1 Hvězda2 Hvězdy3 Hvězdy4 Hvězdy5 Hvězd (8 votes, average: 4,00 out of 5)
Loading ... Loading ...

Koncem minulého týdne se zjistilo, že vývojáři z Piranha Bytes připravují hru Risen 3: Titan Lords, odehrávající se v otevřeném světě. „Včera jsme vám přinesli několik informací, dnes k nám doputovala oficiální tisková zpráva s oznámením. „Risen 3: Titan Lords zavede hráče do ručně vytvořeného světa „her na hrdiny“, který je okouzlí svou drsnou krásou a v němž každé rozhodnutí změní tok dějin,“ uvedl Martin Šmíd na webu konzolista.cz.
Vydání hry se plánuje na srpen tohoto roku pro PlayStation 3 a Xbox 360.

42338

Zdroj: konzolista.cz

Mezi nejhlavnější rysy v sériích Gothic a Risen patří převážně živoucí svět a možnost se v něm volně pohybovat. Svět Risen 3: Titan Lords bude rozmanitý a věrohodně ztvárněný, takže se hráči mohou těšit na plnohodnotný požitek z RPG.

Risen 3 opustili všichni nám známí bohové a zmítají jim válku titánů. K tomu ze země povstane nová a nebezpečná hrozba. Na jistého mladého válečníka někdo zaútočí ze stínů a oloupí jej o duši. Potřebuje ji získat zpět, proto se vypraví do temnot, jež pohlcuje jeho svět. Mezi vyhnanými čaroději, kteří našli útočiště na Taranisu, známém také jako Ostrav bouří by mohl najít své spojence. Mágové pátrají v tamních dolech pod ochranou Strážců po krystalech nabitých magickou energií.

42337

Zdroj: konzolista.cz

Podaří se hráči přidat se ke Strážcům a přesvědčit mágy, aby mu pomohli? Nebo se rozhodne spojit své síly s jiným cechem z Risen 3 a dosáhnout svého cíle odlišným způsobem?

FreyMaalogo

Klíčová slova:  ,